Europeiske spesialiteter

en kulinarisk oppdagelsesreise

av (forfatter), Michael Ditter (forfatter), Joachim Römer (forfatter), Günter Beer (illustratør) og Ann Høydalsnes (oversetter).

Könemann 2001 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det europeiske kjøkkenet og matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon. Med oppskrifter.

Omtale fra forlaget

Denne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det europeiske kjøkkenet og matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon. Med oppskrifter.

Bokdetaljer

Forlag Könemann

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9783829068215

EAN 9783829068215

Serie Culinaria

Omtalt sted Europa

Språk Bokmål

Sider 640

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar