Alt er ikke sagt om Jonas Wergeland, TV-trollmannen som ga en hel nasjon ny selvtillit. En biograf får i oppdrag å skrive «den definitive Wergeland-biografien». Underveis møter han en kvinne som kan fortelle ukjente historier. Hull fylles ut, nye sammenhenger trer fram. Hvordan blir man en erobrer? Vi følger Jonas fra han som barn svelger en knapp av dragehorn til han som voksen inntar byer som Istanbul og Tokyo. Og når det gjelder kvinner, jakter ikke Jonas Wergeland på utløsning, men på opplysning. Mens historien fortelles, sitter hovedpersonen selv i fengsel, dømt for en grov forbrytelse. "Erobreren" er en frittstående oppfølger til "Forføreren". Dette er en e-bok.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788203350221
EAN 9788203350221
Serie Jonas Wergeland (2)
Stilen til examen artium var en lidelse de måtte igjennom, på linje med BCG-sprøyten og marsjmerket i militæret.
Mørket viste ham at ikke øynene,men hjernen er opphavet til alle vesentlige bilder.Og på bunnen av den grusomme skrekken ante han -jeg sier ante,for det var bare et gløtt av noe han siden skulle få bekreftet- at mørket i enkelte tilfeller er nødvendig for at man skal erfare,eller se,noe viktig.
TV var de middelmådiges frelse.