Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Revidert utgave, med hovedtyngde på den generelle ernæringslære. Den anvendte delen er først og fremst rettet inn mot norske forhold. Klinisk ernæring ligger utenfor bokas ramme. Boka er i første rekke beregnet for høgskolestudenter innen faglærerutdanningen i ernæring, helse og miljø, heimkunnskap, kostøkonomiutdanningen o.a., men kan også være nyttig for studenter med fag som f.eks. forebyggende helsearbeid, odontologi, medisin osv. Har litteraturreferanser, tabeller og stikkordsregister.
Omtale fra forlaget
Ernæringslære er den første og mest anerkjente norske læreboka i generell ernæring. Den er skrevet i første rekke for studenter på universitets- og høgskolenivå med tilknytning til fag som medisin, ernæringsfysiologi, næringsmiddelteknologi, faglærerutdanning i ernæring, helse og miljøfag, kostøkonomutdanning, idrettsfag, fysioterapi, andre studentkategorier innen forebyggende og helsefremmende fagområder, helse- og undervisningspersonell.Læreboken egner seg også som støttelitteratur og oppslagsverk. Ernæringslære gir en grundig innføring i faget og er oppdatert i forhold til nyere forskning, norske næringsstoffanbefalinger (1997) og amerikanske anbefalinger (Dietary Reference Intakes). Boka er lettlest og framhever norske forhold.
Forlag Gyldendal akademisk Landsforeningen for kosthold og helse
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788205356443
EAN 9788205356443
Språk Bokmål
Sider 415
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket