En ung mann reiser hjem til sine foreldre for å fortelle at han venter barn. Der hjemme kommer han over et fotografi av den for lengst avdøde morfaren som tenåring i naziuniform. Bildet igangsetter et ras av minner, men raset ender i erkjennelsen av at han aldri har kjent verken sine besteforeldre eller sin mor, som ikke har villet snakke om faren eller sin tyske bakgrunn. Overvelda av hullene i familieveven og hans eget kommende farskap, legger han ut på en reise til familiens steder i Tyskland for å finne spor etter livene de levde, men også for å forstå hvorfor moren forlot sine egne foreldre – og hvordan hennes fornektelse av det tyske har forma hans eget liv, dratt mellom den norske tryggheten og lengselen etter et Tyskland han aldri har kjent.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788205600775
EAN 9788205600775
En syltynn rammefortelling som sender hovedpersonen på leit i Tyskland etter informasjon om sin morfar
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.