Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren forteller hvordan hun klarte å gå ned 26 kilo på fem måneder ved å spise mat med lav GI-verdi. Hun forteller om hvilke matvarer hun spiste, presenterer menyforslag med oppskrifter og forteller hvordan hun har klart å holde vekten nede etter endt slankekur. Med GI-liste og oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Ned 26 kilo på seks måneder på lav GI mat! Er du overvektig og ønsker å gå ned i vekt på en behagelig og sunn måte? Kjenner du til dr. Fedon A Lindbergs kostholdsteorier og fordelene ved lav GI- mat? Ja, da er dette boken for deg.Vekten stoppet på 101 kilo da Anne M. Lystad bestemte seg for å prøve å følge kostholdsrådene til Fedon. Det ble starten på et helt nytt liv for Anne. Seks måneder senere hadde hun gått ned 26 kilo. Og ikke nok med det, helsetilstanden var blitt mye bedre, energien var på topp hele tiden. Og aller best, godtesuget som hadde ødelagt enhver slankekur tidligere, var helt borte. Ja, søtsaker bød henne rett og slett i mot.Nå et år senere er hun akkurat så slank som hun vil være og hun har ingen problemer med å holde seg der.Les om hvordan Anne klarte å legge om til det nye, sunne kostholdet. Hun gir deg også oppskrifter på norsk mat som er enkel å lage og som hele familien kan spise.Annes metode er ingen diett, men en sunn livsstil som gjør deg slank på kort tid.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788205315884
EAN 9788205315884
Genre Personlige beretninger
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket