Omtale fra forlaget
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.
«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie»
Morgenbladet
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788248926436
EAN 9788248926436
Omtalt sted Roma
Språk Bokmål
Sider 205
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket