Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter hvor egget spiller hovedrollen, bl.a. omeletter, salater, smørbrød, småretter, varmretter, desserter og bakverk. Boken tar også for seg eggets form og symbolikk. Har register.
Omtale fra forlaget
Det norske bokmarkedet flyter over av kokebøker, og de fleste har ambisiøse oppskrifter, velformulerte tekster og inspirerende bilder. Så hvorfor enda en? Svaret en enkelt og grei EGG.
Det finnes ingen moderne kokebok hvor man har samlet det meste og det beste av denne vitale og grunnleggende råvaren, og hvor egget spiller den ubestridte hovedrollen. Men i hendene på dyktige og inspirerende kokker er eggets muligheter nærmest ubegrensede, og det vil enhver som blar gjennom denne boken, snart bli klar over.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788251618359
EAN 9788251618359
Språk Bokmål
Sider 189
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket