Den utvalgte har funnet sitt neste offer. Han skal rense jorden for uverdige sjeler, og foreløpig har han lykkes i sitt kall. Olivia Benchet har en spesiell og skremmende gave, et indre syn som plutselig kan dukke opp. Hun ser ting skje, og de bestialske handlingene får henne til å svelge stoltheten og gå til kriminalbetjent Rick Bentz. Mistroen er sterk hos politiet, men da det viser seg at det hun sier er riktig, må enkelte vurdere sin oppfatning av henne. I alle fall Rick Bentz, som straks merker at han føler mer for Olivia enn han burde. Boken er en frittsående oppfølger av Etter midnatt (2003).
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2003