Sookie er på vei hjem fra jobb da hun får øye på en naken vampyr i veikanten. Han har mistet hukommelsen og virker usikker og engstelig. Sookie har ingen problemer med å kjenne igjen Eric. Han har alltid virket skremmende på henne, men nå som han ikke husker noe, er han også søt, sårbar og trenger Sookies hjelp. For den som fjernet minnene hans, er ute etter å drepe ham. Sookie havner midt i en kamp mellom hekser, vampyrer og varulver. Men det farligste av alt er at den nye, følsomme Eric er nesten umulig å motstå.
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788202507152
EAN 9788202507152
Serie True blood (4)
Genre Fantasy
If there were an international butt competition, Eric would win, hands down—or cheeks up.
I went down ass over teacup.
I could love you.
I knew, as sure as I knew my name, that tomorrow he would send me another coat, in a big fancy box, with a big bow on it. It would be the right size, it would be a top brand, and it would be warm.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er de 16 bøkene jeg rakk å lese i 2011, og hva jeg syns om de.
Liste over bøkene jeg leser i 2011 :) Nyttårsforsettet er å lese flere bøker enn jeg leste i 2010 ;)