Under overrekkelsen av St. Olavs Orden til teatersjef Thomas Reitzmüller, blir Reitzmüllers makker, Jørgen Frang, skutt og drept. Journalist Preben Sundlands etterforskning fører ham inn i artistmiljøer han ikke ante fantes. Handlingen pendler mellom Oslo og den sørfranske rivieraen.
Når teatersjef Thomas Reitzmüller skal motta St. Olavs Orden for sin kunstneriske virksomhet, sitter journalist Preben Sundland på første rad for å dekke begivenheten for ukebladet Vi & Vårt. Under overrekkelsen blir Reitzmüllers makker, Jørgen Frang, skutt og drept. Mens politiet kaver i blinde, fører Preben Sundlands etterforskning ham inn i artistmiljøer han ikke ante fantes, til aktiviteter langt unna scenens lyskastere og pressens blitsregn - i en handling som pendler mellom Oslo og den sørfranske rivieraen. Hans Petter Treider (f. 1966) har vært skribent i hele sitt yrkesaktive liv, og signert et bredt spekter av reisebøker. I tillegg er han fast bidragsyter i flere ukeblader, både som reiselivsjournalist og kjendisreporter. "Den perfekte entré" er hans skjønnlitterære debut.
Forlag Commentum
Utgivelsesår 2012
Genre Spenning
en koselig krimbok der franske dufter kiler meg i mine virtuelle nesebor. Helt ok
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.