Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne kokeboka kan fungere som et oppslagsverk til vegansk matlaging, livsstil og kosthold. I tillegg til 200 oppskrifter på supper, bakst, pizza, rawfood, salater, retter med linser og bønner, og kaker har boka også bl.a. menyforslag og helsestoff.
Omtale fra forlaget
Den norske vegankokeboken er både en kokebok og et oppslagsverk til vegansk og vegetarisk matlaging, livsstil og kosthold. Boken inneholder 200 oppskrifter, omfattende guider, menyforslag, essensielle basisoppskrifter, helsestoff og gode tips fra en av landets største eksperter på dyrevennlig og plantebasert matlaging. Vegankokk Vilje Bech kombinerer de nyeste internasjonale mattrendene med klassikere innen grønn kokekunst. Den norske vegankokeboken passer for nysgjerrige, nye veganere, og alle som vil heve kjøkkenferdighetene sine til et nytt nivå. I boken finner du: Tofuguide · Supper · Bakst · Burgerguide · Julemat · Sushiguide · Pizza · Rawfood · Asiatisk · Italiensk · Tex-Mex · Linser og bønner · Salater som metter · Kaker · Seitan · Hvordan erstatte egg og melk · De viktige næringsstoffene · På brødskiva · Å få en veganer på besøk · Å ha en veganer i familien · Veganisme og trening · Menyer · Alternativer til ost Vilje Bech er Norges mest publiserte kokk innen vegetarisk og vegansk matlaging. Hun er matansvarlig i Norsk Vegetarforening og har holdt kokekurs i flere år.
Forlag Norsk vegetarforening
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788299868204
EAN 9788299868204
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket