Hemmeligheten

the secret

av (forfatter) og Dag Biseth (oversetter).

Damm 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.40 (150 terningkast.)

574 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken presenteres ulike tekster om hemmeligheten bak lykke, god helse, velstand og økonomiske mirakler. Tjuefire forskjellige personer med ulik bakgrunn har delt metoder, snarveier og tips for å få et bedre liv.

Omtale fra forlaget

Hemmeligheten har reist gjennom århundrer, den har vært begjært, skjult, forsvunnet, stjålet og kjøpt for enorme summer. Hemmeligheten har vært kjent og anvendt av noen av verdens største personligheter som Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein foruten andre oppfinnere, teologer, vitenskapsmenn og tenkere. Nå er Hemmeligheten tilgjengelig for alle, og Hemmeligheten vil forandre livet til alle som tar den i bruk.


Når du tilegner deg Hemmeligheten, vil du erfare at du kan få, være eller gjøre alt det du ønsker. Når du lever i tråd med Hemmeligheten, vil du oppleve hvem du virkelig er og hvilken storhet du rommer. Hemmeligheten kan du anvende på alle livets områder, som for eksempel kjærlighet, økonomi, helse og karriere.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788204141972

EAN 9788204141972

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

25 21 27 26 18 33

Bokomtaler

Fokuser på det du ønsker i livet ditt. Gjør det du merker bringer deg glede. Lev etter eget hjerte. Se for deg den fremtiden, det livet du ønsker ... ops, nå gjentok jeg meg visst ... men det er ikke så farlig. Forfatteren gjentar nemlig dette budskapet om og om igjen i forskjellige varianter gjennom hele boken.

Men det er skrevet på en suggerende måte, fin hjernevask og man får en følelse etter å ha lest boken av at forfatteren virkelig har skjønt noe.

Og det har forfatteren. Han har skjønt hvordan han skal skrive en bestselger. Og for å nå de store massene, må man ha et enkelt budskap.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Kroppen vår er et produkt av tankene våre. Innenfor den medisinske vitenskap begynner vi nå å forstå i hvilken grad tankenes og følelsens preg faktisk bestemmer menneskekroppens fysiske substans og struktur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Gjennomgangens beskjæringssaks ... Neville anbefaler at man på slutten av hver dag, før man sovner, tenker gjennom dagens hendelser. Hvis noen hendelser eller situasjoner ikke artet seg slik du ønsket, så la dem utspille seg på nytt på en måte som skaper begeistring hos deg. Når du i tankene utformer disse hendelsene og situasjonene nøyaktig slik du helst ville de skulle artet seg, rensker du opp i frekvensen for den dagen, og du sender ut et nytt signal og en ny frekvens for morgendagen. Du har bevisst skapt nye bilder for fremtiden din. Det er aldri for sent å forandre bildene. "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Ruslet rundt i solskinnet og tittet innom bruktmarkedet i Råde. Jeg ruslet ut med 50,- mindre og en full pose med godsaker.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Egentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er noen bøker jeg skal lese meg igjennom i høst. :-)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Det er nå du lever - en veiviser til åndelig opplysning" av Eckhart Tolle
 • "Snåsamannen - kraften som helbreder" av Ingar Sletten Kolloen
 • "Den niende innsikt" av James Redfield
 • "Hard asfalt - en selvbiografi" av Ida Halvorsen
 • "Ona fyr - for deg som vil lykkes sammen med andre" av Ingebrigt Steen Jensen
 • "Brida - en bok om frihet" av Paulo Coelho
 • "Pilegrimsreisen" av Paulo Coelho
 • "Den rutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
 • "Heksen fra Portobello" av Paulo Coelho
 • "Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett" av Elsa Beskow
 • "Mormor og de åtte ungene" av Anne-Cath. Vestly
 • "Livsfilosofi - et personlig bidrag om følelser og fornuft" av Arne Næss
Alle bokanbefalinger for dette verket