Romanen er selvbiografisk, og forfatteren utleverer mannen hun elsket og som hun her prøver å skrive seg fri fra. Skarpt og nådeløst observerer hun dagens Stockholm. Hun beskriver et ubarmhjertig kastesamfunn der taperne er fullstendig verdiløse. På Østermalms barer foregår et komplisert spill der mediekjendisene har hovedrollen og slåss om å tilhøre "den høyeste kasten". Det er her Carina møter Rolf. Hun trenger hans oppmerksomhet og kjærlighet, han trenger henne som skalkeskjul.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1998
ISBN13 9788202175511
EAN 9788202175511
Genre Personlige beretninger
En fantastisk, selvbiografisk bok om det å ønske seg kjærlighet, men alltid være den som kommer til kort. Om Rydberg utleverer mannen hun forelsker seg i, er det først og fremst seg selv og livet sitt hun utleverer. Og om tapere ikke er noe verd i Stockholms kjendisverden, finner første del av boken sted i India, der kastevesenet har gitt struktur til et helt samfunn. Derav tittelen på denne meget lesverdige boken.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketVoldtektene var vår metode til å viske ut ydmykelsen ved å være den som elsker mest...Da det kom til stykket, begjærte han meg enda mer enn jeg begjærte ham.