Emily Vaughn gjør seg klar til skoleball. Men Emily har en hemmelighet. Og når kvelden er over, vil hun være død.
Førti år senere er mordet av Emily fremdeles uoppklart. Vennene hennes tiet, familien hennes trakk seg tilbake og lokalsamfunnet gikk videre. Det er imidlertid i ferd med å endres.
Andrea Oliver kommer til Longbill Beach. Hun skal beskytte en dommer som har mottatt dødstrusler. Men oppdraget er et dekke. I virkeligheten har Andrea kommet for å gi Emily rettferdighet - og for å avsløre sannheten før morderen bestemmer seg for å tvinge også henne til stillhet ...
«Den glemte jenta» er en en frittstående oppfølger av «Bruddstykker», som er boken Netflix-suksessen «Pieces of her» er basert på.
Forlag HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
Serie Andrea Oliver (2)
Genre Psykologiske thrillere
En spennende krimbok om en ung, kvinnelig "marshal agent" som blir sendt inn i en innviklende sak, rett etter "graduation". Denne saken er også personlig for hovedpersonen. Det blir dermed to saker som må løses; en gammel mord sak fra nitten-pil-og-bue og en trussel mot en høysterettsdommer som derfor må passes på av marshal agentene. Som vanlig har Karin Slaughter klart å beskrive karakterene og skurkene i boken veldig detaljert og, igjen, lett å relatere seg til både hovedpersonene og ofrene som dukker opp under etterforskningen. Spennende og underholdende.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.