Evan Waller er et monster. Han tjener penger på å kjøpe og selge hva som helst - og hvem som helst. Nå har han satt i gang med et nytt prosjekt som kan ta livet av flere millioner mennesker verden over. To personer jakter på Waller. Den ene er den mystiske Shaw, og den andre er Reggie Campion, en hemmelig agent med sin egen agenda.
Forlag Grand central
Utgivelsesår 2010
Serie Shaw (2)
Genre Agenter og spioner Psykologiske thrillere
Dette er absolutt en god bok. Mye spenning, interessant og psykologisk intrikat bakgrunn, gode personskildringer. Blir fysisk kvalm av skurkens tankemåte og tortur-planlegging, og da er det ingen tvil om at det er godt beskrevet.
Det som drar litt ned for meg er at jeg synes det til tider blir litt langtekkelig, og at det er litt for mange mennesker i forskjellige grupperinger å forholde seg til.
Terningkast 4.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket22 bokelskere følger dette verket.