Krigen mellom de forskjellige lovløse motorsykkelgjengene har til nå bare rammet medlemmene av gjengene, to av dem er blitt blåst i lufta. Så blir et barn skutt på gaten i Montreal, i Nord-Carolina forsvinner en tenåring, og det som kan være hennes skjelett dukker opp et helt annet sted. Rettsantropologen Dr. Temperance Brennan blir engasjert i saken og det bringer henne inn i en farlig og ukjent verden. Dette er den tredje romanen om Temperance Brennan.
Forlag Arrow
Utgivelsesår 2001
Genre Spenning
Omtalt sted Sørøstlige stater Canada
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket27 bokelskere følger dette verket.