De knyttede never

sagaen om Jonas Fjeld

av (forfatter), Radioteatret (utgiver), Lasse Lindtner (skuespiller) og Per Sunderland (skuespiller).

Lydbokforlaget og NRK 2004 Lydfil

Kjøp boka hos ark.no

Jonas Fjeld, lege, oppdager og eventyrer, er Norges svar på Indiana Jones og James Bond. Og han så dagens lys lenge før dem! Øvre Richter Frichs bøker om den blonde kjempes bedrifter er blitt til en serie forrykende hørespill i Radioteatret.
I "De knyttede never" møter vi den unge Fjeld. Livslede og eventyrlyst har gjort ham til storforbryter, og md hjelp av sin venn, oppfinneren Ilmari Erko, foretar han de mest sensasjonelle kupp.
Men skjebnen griper inn og før han igjen kan vinne kjærligheten og forsone seg med samfunnet, må Fjeld kjempe seg igjennom drabelige sammenstøt med anarkister og banditter, og halsbrekkende farer i fjerne himmelstrøk.
Dramatisering og regi: Jon Lennart Mjøen
I rollene:
Fortelleren: Lasse Lindtner, Jonas Fjeld: Per Sunderland, Ilmari Erko: Tom Tellefsen, Katarina Sarov: Unn Vibeke Hol, Stein Riverton: Gard Øyen, Fullmektigen: Helge Reiss, Mario, Antonio og Vittorio Heredia: Rolf Sand, Francois Delma: Arne Thomas Olsen, Jaap van Huysmann: Finn Schau, Jens: Even Rasmussen, Kaptein Pearson: Rolf Søder, Jenkins: Eyolf Soot Kløvig, Paolo: Roy Bjørnstad, Francesca de Ferejo: Kari-Ann Grønsund, Manuel de Ferejo: Wilfred Breistrand, Magnus Torell: Sven Nordin, Paquai: Erik Lie, Pepe: Alf Malland
Andre medvirkende:
Jeppe Sundt Jørgensen, Jan Neste, Ulf Wengård, Bente Brunvoll, Lillian Lydersen, Mikkel Friis, Harald Brenna, Erik Øksnes, Helge Winther-Larsen, og Lars Sørbø

Forlag Lydbokforlaget NRK

Utgivelsesår 2004

Format Lydfil

Serier Krim og spenning fra Radioteatret Jonas Fjeld (1)

Genre Spenning Klassisk litteratur

Du vil kanskje også like

• "Helgenen leker med ilden" av Leslie Charteris
  • "Knut Gribb - djevlebjørnen fra Dauingmyra" av Jan H. Jensen
  • "Åndemasken" av Stein Ståle
  • "St. Laurentius' tårer" av Kasper Hoff
  • "Kondoren" av Øvre Richter Frich
Alle bokanbefalinger for dette verket