Corto Maltese

av (forfatter).

Casterman Cartonné

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.fr

Bokdetaljer

Forlag Casterman

Format Cartonné

ISBN13 9782203344105

Sider 272

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

7 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Lister er moro, og som nicknamet mitt tilsier har jeg lest en god del av dem. Her vil jeg sette opp en liste over tegneserier som jeg mener fortjener oppmerksomhet og respekt, rett og slett fordi disse er "top notch", ifølge min smak


Godt sagt! (13) Varsle Svar

Den endelige og udiskutable lista over hva som er gode tegneserier. Ei slik liste vil selvsagt være dominert av europeiske (fransk/belgiske) kvalitetsserier fra siste halvdel av forrige århundre. Dersom et par amerikanske serier skulle snike seg inn, må det ses på som et hendig uhell. Likeledes vil listen være kjemisk renset for japansk manga-møl og kjipe avisstripe-humorserier som Blondie, Billy eller Pondus. Når jeg legger ut enkeltalbum heller enn hele serier og livsverk, er det selvsagt bare pga. listeformatets begrensning. Albumene bør ses på som representanter for større deler av forfatterens livsverk. En reell nominasjon av enkeltalbum ville fort kunne føre til at listen ble dominert av en, kanskje to kunstnere. Det kan selvsagt være at enkelte vil være uenige i noen av de valgene som her blir gjort. La meg derfor allerede i starten presisere: disse tar feil.


Godt sagt! (7) Varsle Svar