Lister er moro, og som nicknamet mitt tilsier har jeg lest en god del av dem. Her vil jeg sette opp en liste over tegneserier som jeg mener fortjener oppmerksomhet og respekt, rett og slett fordi disse er "top notch", ifølge min smak


Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Flott liste, men synes du også må legge til V for Vendetta. Og så må du lese "The Arrival" av Shaun Tan. Fantastisk bok som garantert vil legge igjen spor i deg, om ikke annet så fordi den er fantastisk malt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei ! Har lest begge to, og "Arrival" er en nydelig fortelling, med bruk av ikoner og allmenne symboler. "V for Vendetta" er en av mine all time high tegneserier, med en velfortjent klassiker status. Filmen var faktisk ikke dårlig, med gode skuespillere over hele linja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, så at du hadde lest V for Vendetta, men fant ikke The Arrival. Synes forøvrig filmatiseringene av både Watchmen og V for Vendetta var bra, men det har sikkert mye med å gjøre at jeg så filmene (bevisst) før jeg leste de.

Nylig kom jeg over en vakker bok med tre historier av serien "Blacksad", en detektivroman fortalt i film noir-stil fra 50-tallet i Amerika hvor alle karakterene er nydelig malte dyr. Et utrolig kunstverk med gode historier, den vil jeg absolutt anbefale deg å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyer