Sicilia 2006. Ni tilhengere av en sekt som praktiserer erotisk magi blir brent på bålet, og franske Anaïs er den eneste som slipper unna. Hun føler seg ikke trygg før hun klarer å avsløre lederen for dødskulten. Kulturministeren i Paris blir innlagt på psykiatrisk avdeling, samtidig som et oppsiktsvekkende manuskript etter Casanova blir funnet. Sammen prøver Anaïs og førstebetjent Marcas å dykke ned i ondskapens kjerne.
Sicilia, 2006: Ni tilhengere av en sekt som praktiserer erotisk magi, blir brent på bålet. Bare den tiende, franske Anaïs, unnslipper helvetesilden. Men hun er ikke trygg før hun klarer å flykte og avsløre lederen for den nådeløse dødskulten.
I Paris blir kulturministeren innlagt på psykiatrisk klinikk etter at elskerinnen hans dør under mystiske omstendigheter. Et oppsiktsvekkende manuskript etter den kjente forføreren Casanova blir funnet - og solgt på auksjon til en skyhøy pris.
Sammen prøver Anaïs og førstebetjent Antoine Marcas å dykke ned i ondskapens kjerne. Én ting har Marcas, ministeren og Casanova til felles: Navnene deres er å finne i frimurernes annaler.
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788202295479