Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på moderne retter og tradisjonsmat, internasjonale retter, hverdagsmat, helgemat og festmat, mye grønt og lett, allsidig og variert. Har ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på moderne retter og tradisjonsmat, internasjonale retter, hverdagsmat, helgemat og festmat, mye grønt og lett, allsidig og variert. Har ordliste og stikkordregister.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788202215460
EAN 9788202215460
Språk Bokmål
Sider 639
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket