Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på moderne retter og tradisjonsmat, internasjonale retter, hverdagsmat, helgemat og festmat, mye grønt og lett, allsidig og variert. Har ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Nå i heftet utgave!
1500 oppskrifter
640 sider
et vell av foto og illustrasjoner
plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser
hverdagsmat, helgemat og festmat
moderne retter og den beste tradisjonsmaten
internasjonale retter og nye smaker
mye grønt og lett, allsidig og variert
spesialoppslag om blant annet hvitløk, oliven, kapers, chili, olje og eddik, eksotiske frukter, nøtter og frø i maten, dyrking av bønnespirer, og med gode råd til vegetarianere
Wenche Andersen (red.) er utdannet kokk og kostholdsøkonom og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har også gitt ut flere bøker og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst. Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788202264154
EAN 9788202264154
Språk Bokmål
Sider 639
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket