Darcy tror på skjebnen, og er på jakt etter en mann som kan ta henne med vekk fra hjemstedet, og inn i en glamorøs verden. Når Trevor Magee kommer til Ardmore for å bygge et teater, er ikke Darcy sikker på om Trevor er den rette for henne. Trevor kan imidlertid ikke glemme Darcy. Dette er den tredje boka i trilogien Irske drømmer.
I en liten landsby i Irland er Gallaghers pub midtpunktet for det meste av det som skjer. Her vokste de tre søsknene Aidan, Shawn og Darcy opp. Alle tre er preget av oppveksten i det ville, maleriske landskapet ved Irskesjøen, der musikk og latter veksler med sinne og sorg, og de gamle eventyrene og sagnene er en del av hverdagen.
Darcy hadde alltid trodd på skjebnen - og pengenes betydning. Hun var på jakt etter en rik mann som kunne ta henne vekk fra stedet der hun bodde - og inn i en glamorøs, ny verden, og det spennende livet hun bare visste var hennes skjebne.
Trevor Magee var en velstående forretningsmann som hadde kommet til Ardmore for å bygge et teater - og avdekke familiehemmeligheter. Han hadde for lengst gitt opp å finne den store kjærligheten, men han klarte ikke glemme Darcy. Hun var vakker, intelligent og visste hva hun ville, hun var slett ikke sikker på om Trevor var den rette for henne.....
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2001
Serie Nora Roberts (11)
Genre Romantikk
Omtalt sted Irland
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketjeg vil gjerne kjøpe: bølgenes tegn månens tegn skjebnens dans livets dans
Ta kontakt!!!