Dette store bibelatlaset består av åtte deler: Bibellandenes geografi og historie, Første Mosebok og patriarkenes tid, Dommerne, Kongene, Profetene og de rettferdige, Rikene blir erobret, Jesus fra Nasarets liv og Ordet blir spredt. Boka har opplysninger om topografien, geologien, klimaet, vegetasjonen, og naturforholdene i området. Inneholder også 125 originale kart, referansedel og de seneste arkeologiske funnene og teologiske forskningsresultatene. Med register.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2008