Berits beste

erotiske noveller

av (forfatter).

B. Helberg 2012 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Ikke mange kan skilte med å ha over 20 år i erotisk skriftlig tjeneste, men når boken Berits Beste gis ut, er det fakta. Berit Helberg startet som erotisk skribent hos Cupido i 1992 og fortsatte først hos Duo Express, hvor hun deretter havnet hos Lek og Cocktail med en og annen gjestevisitt hos Duo. Et par noveller har vært i RFSU's pocketbok for å fremme kondombruken, mye stoff hos erotikknett.no samt redaktør hos Feel It - at bladet ikke fikk sin sjanse var i alle fall ikke ildsjelenes feil, men pengesekken ville det så. Berit Helberg har alltid skrevet under fullt navn når det var mulig. Hun har aldri skjult hva hun jobber med og har foruten disse novellene også to erotiske bokserier på samvittigheten - Demonblod og Tre Små Griser, og en herlig erotisk western Vinder Av Begjær som du kan finne og bestille i nettbutikken hos www.berithelberg.net Hvorfor skulle hun skjule hva hun skriver? For å bruke hennes egne argumenter; hvorfor skal det være mer anerkjent å beskrive hvordan man er jævlige med hverandre, istedenfor å beskrive hvordan man er gode med hverandre? Er virkelig ikke drap mer personlig enn sex? De fleste novellene har vært på trykk i Lek eller Cocktail. Flere av Berits beste har også blitt skrevet inn i bøkene hennes, de novellene finner du ikke i Berits Beste erotiske noveller, men du vil finne flere noveller som forhåpentligvis vil gi deg en god opplevelse. Boka er en hyllest til erotikken og en hyllest til ei modig jente som ikke har vett på å gi opp...

Ca 3 ukers leveringstid. Bokhandlere har 20 % rabatt.

Bokdetaljer

Forlag B. Helberg

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788292280355

EAN 9788292280355

Genre Erotikk

Språk Bokmål

Sider 231

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Her er en liste over alle bøkene jeg har på samvittigheten, alt fra drama til foto/poesi, fra erotikk til humor og krim...
Noen av bøkene står i Den Norske Bokdatabasen med mitt gamle etternavn. De bøkene vil etter hvert bli byttet ut. Rett skal være rett.
Det tyter stadig ut nye bøker, er alltid planlagt en ny historie eller et nytt prosjekt eller to i hodet mitt... jeg går ikke tom med det første og lista kommer til å bli lenger.
Alle bøkene kan du bestille på hjemmesiden min www.berithelberg.net - da går det kjappere enn om du bestiller den gjennom en bokforretning.


Godt sagt! (3) Varsle Svar