Benny går amok er tredje bok i den hysterisk morsomme serien om Benny Bark. Perfekt for deg som liker bøkene til David Walliams og Tom Fletcher!
Benny fyller år og får tidenes bursdagsgave: en luksushelg på Melkeveien Hotel & Resort i Tjessdalen - verdenskjent for sine UFO-fenomener. I kjent stil går ingenting som planlagt, når det viser seg at Benny faktisk ikke skal bo på luksushotell, men på en falleferdig UFO-leir ved navn Camp Melkeveien - komplett med bygdeoriginaler, utedo og to romkamerater som avskyr hverandre.
Andre ting som ikke sto på ønskelisten: en klin gal hest, isprinsen Even, å dusje med fremmede gutter, og et brennbart mysterie av mulig utenomjordisk opprinnelse! Spørsmålet er ikke lenger om det finnes aliens i Tjessdalen, men om Benny i det hele tatt overlever tolvårsdagen sin.
Utgivelsesår 2021
ISBN13 9788202701758
EAN 9788202701758
Serie Benny (3)
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.