Barneselskapet: Kriminalforfatterinnen Ariadne Oliver er på besøk hos en gammel venninne i en småby. Her dumper hun midt opp i en tenåringsfest. En ung pike i selskapet har skrytt av at hun en gang har vært vitne til et mord. Så - under denne tilsynelatende så uskyldige festen - blir hun drept. Kan en morder ha tatt henne alvorlig og fryktet avsløring? Mesterdetektiven Hercule Poirot blir tilkalt. Den forsvunne domprost: Miss Marple er på ferie i London og bor på det fornemme og meget veldrevne Bertrams Hotell. Men den perfekte overflaten er kanskje litt for perfekt,og Miss Marple har en merkelig urofølelse - en følelse av at noe er galt. Domprost Pennyfather som også bor på Bertrams kommer tilbake til hotellet etter en fin kveld i byen. Ved midnattstider gav hotellet alltid inntrykk av at alle var gått til sengs. Han stikker nøkkelen i låsen, åpner døren og går inn. Du gode Gud, så han syner? Men hvem - og hvordan! Miss Marples anelser blir bekreftet, og hun får en ny sak og løse.
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788203209079