Omtale fra forlaget
Stadig flere spiser glutenfritt. Enten fordi de har gluten- og/eller hveteallergi, eller fordi de ønsker å spise sunnere alternativer til hvetebakst. Og her er oppskrifter på blant annet brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter som gjør det til en smakfull opplevelse å spise glutenfritt. Bokens vakre bilder og fine design gjør den også hyggelig å ha fremme på kjøkkenet.
Forfatteren Karin Moberg har eksperimentert med glutenfrie oppskrifter i mange år, og driver et eget bakeri som kun selger glutenfritt bakverk. I denne boken har hun videreutviklet oppskrifter fra bakeriet, slik at du kan bake glutenfritt hjemme. Og disse bakverkene er så gode at de kan serveres til alle!
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788202429355
EAN 9788202429355
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket