Bak det vakre

av (forfatter).

Kapabel 2025 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

I skogene utenfor en liten landsby i Sør-Frankrike finner en turgruppe en sekk med menneskelige levninger. Bruno Quist nyter frokosten og morgensolen da han blir avbrutt av Jean-Luc Rabineau fra drapsavsnittet i Perpignan. Han har en ny sak som krever rettsantropologisk ekspertise. En sak som er ubehagelig nær Brunos trygge landsbyliv fører ham inn i de mørkeste delene av et samfunn som er tilsynelatende idyllisk. Bruno har sine ting å slite med, men død, fordervelse og folks grusomheter har han et avslappet og profesjonelt forhold til. Det er selve funnstedet som får ham ut av fatning.Stian Suppersberger Hamre (f. 1973) er utdannet rettsantropolog og har lang erfaring med menneskelige levninger, både i forskning og identifiseringssammenheng. Arbeidet hans inkluderer en lang rekke vitenskapelige og populærvitenskapelige publikasjoner. Bak det vakreer Hamres første kriminalroman.

Forlag Kapabel

Utgivelsesår 2025

Genre Politi og detektiver Krim

Du vil kanskje også like

• "Snøengler - kriminalroman" av Geir Tangen
  • "Natten reiser alene - kriminalroman" av Ørjan N. Karlsson
  • "Det siste stykket hjem - kriminalroman" av Ørjan N. Karlsson
  • "Tro meg når jeg lyver" av Ellen Gustavsen
  • "Den som frykter snøen" av H. S. Palladino
Alle bokanbefalinger for dette verket