Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på forretter, middagsretter av kjøtt, fisk og grønnsaker og desserter fra det asiatiske kjøkkenet. Har register.
Omtale fra forlaget
Ingefær, sitrongress, kokosmelk og tamarind .; smak og drøm deg bort! Asiatisk mat er enklere å lage enn mange tror, og så smaker det fantastisk godt. Sett woken på komfyren! I denne boken finner du 70 oppskrifter på forretter, middagsretter og farlig gode desserter. Boken har en praktisk spiral, og i denne "spiralserien" finnes følgende bøker: Pasta - en lidenskap, Ta vare på sommeren, Hot&Spicy.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1999
Format Spiral
ISBN13 9788205252172
EAN 9788205252172
Omtalt sted Asia
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket