Første bok i en medrivende feelgood-trilogi fra Den evige stad - Roma! Følg vinden – en fortelling om å gripe mulighetene som byr seg og la seg oppsluke av livet i Roma Sommeren 1953: I et av Romas finere strøk møter unge Francesca en amerikansk fotograf som har spesialisert seg på byens La Dolce Vita. Hun forelsker seg hodestups og kjemper for å få foreldrene til å godta ham. Lite aner hun at forholdet mellom dem kommer til å forandre livene til to norske kvinner mer enn seksti år senere. Våren 2015: Agnes reiser til Roma for å lete etter venninnen Alexandra. Ingen har hørt fra henne etter at hun dro fra Norge for flere måneder siden. Hennes mann hevder at hun skjuler seg for ham. I Roma møter Agnes Stefan, som hun i sin tid var forelsket i. Hun føler den gamle tiltrekningen blusse opp, men det er ikke tilfeldig at også han befinner seg der akkurat nå. Hun lar seg trekke inn i Alexandras skjulte Roma-liv – og føler seg fristet til å skrive under på en merkelig avtale som kan gi henne mye, men som også setter henne i stor fare. Noen lyver for henne – men hvem?
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202867089
EAN 9788202867089
Serie Følg vinden (1)
Genre Romantikk
Omtalt tid Etterkrigstiden 2010-2019
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.