Anton og foreldrene har flytta ut av byen og til et gammelt hus på landet. Huset skal ha stått tomt i evigheter, men når Anton begynner å høre lyder, skjønner han at det ikke er tomt i det hele tatt. Dette er den første boka om Anton og spøkelsesfamilien.
Spenning, skrekk og vennskap Anton flytter fra byen ut til et gammelt hus på landet. Huset har stått tomt i evigheter, men når Anton begynner å høre merkelige lyder skjønner han at det ikke er tomt i det hele tatt. Hvorfor hører han pustelyder fra tomme skap? Hvem er det som etterlater seg pøler av grønt slim i gangene? Og hva skjuler seg i den låste kista på loftet?Anton og spøkelsene er den første frittstående delen i en spennende og lettlest serie om Anton og spøkelsesfamilien i det store huset i skogen. MER Å LESE: Gode bøker. Lett å lese videre. Fra 8 år.
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788205366046
EAN 9788205366046
Serie Mer å lese
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketPopulære serier for barn som gjerne lar seg skremme av historier om møter med mørke, overnaturlige krefter. (Den første boken i hver serie er tatt med i listen.)