Omtale fra forlaget
Andre boller inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter og desserter laget med alternative - sunnere og lettere - ingredienser. Her blir kjente bakverk som sjokoladekake, rullekake, boller og vafler tilrettelagt for de som ønsker et sunnere kosthold. Av de "nye" ingrediensene i boken kan nevnes speltmel, soyamelk og -fløte, oljer og margarin uten melk. Sukkermengden er blant annet redusert ved bruk av mer naturlig søt frukt og bær, samt smaksrike ingredienser som 70 % sjokolade og nøtter. I tillegg kan man velge å bruke fruktose som et alternativ til sukker. Boken inneholder dessuten nyttige baketips, en faktadel om ingrediensene, samt en oversikt over hva de enkelte kakene inneholder, spesielt rettet mot personer med matintoleranser eller allergier.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788282112338
EAN 9788282112338
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket