Oppslagsverket inneholder alt du trenger å vite om Norge som ferieland. Tusenvis av steder, severdigheter, opplevelser og aktiviteter blir presentert i alfabetisk rekkefølge. Boka er delt inn etter landsdel og videre i kapitler for hvert fylke. Til slutt kommer et kapittel med ti-på-topp-lister over bl.a. de høyeste fjelltoppene, de største breene og de lengste fjordene i Norge. Med kart og oversikt over nyttige norske reiselivssider. Har register.
Alt du bør vite om Norge er et oppslagsverk for hele familien til mer enn 6000 steder, severdigheter og aktiviteter fra nord til sør i landet . alfabetisk organisert innen hvert fylke. Boken er rikt illustrert med bilder og kart og er spekket med informasjon. Her er i tillegg henvisninger til internett-adresser for mer stoff og praktiske opplysninger, og boken har et fyldig register. Alt du bør vite om Norge utkom 2007 og utgis nå i softcover.
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788203235948
EAN 9788203235948
Serie Alt du bør vite om
Omtalt sted Norge