Chip forelsker seg i Abby, som er ny på skolen. Gradvis vokser det fram et gjensidig vennskap mellom de to, men noe ved Abby forblir et mysterium for Chip. Det hender hun trekker seg dypt inn i sin egen verden. I fortvilelse forteller hun ham en dag den fryktelige hemmeligheten hun bærer på. Gjennom Chip og moren hans får Abby støtte til å ta opp problemene, og dermed begynner den langsomme og smertefulle prosessen som igjen skal gi henne tro på livet og fremtiden. Boka passer for ungdom.
Utgivelsesår 1987
ISBN13 9788203154690
EAN 9788203154690
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMuttern min sto over meg: "Har du sett nærmere på karakterene dine for dette semesteret?" Jeg visste at det skulle komme. De var faktisk ganske pene. Ensartet, iallfall. En serie med halvsirkler med et minus hist og her, for avvekslingens skyld. "Du har aldri hatt en C før i ditt liv." "Er det noe gærnt med C-er?" Det er flere C - mennesker i verden enn noe annet. Det er derfor det er gjennomsnittet." "Takk for opplysningen. Jeg visste ikke at du hadde såpass greie på logikk."