Denne boken er en beretning om hvordan man innenfor de tre store monoteistiske religionene, jødedom, kristendom og islam, har sett på og opplevd sin Gud gjennom historien. Armstrong gjennomgår gudsbegerpets utvikling, ettersporer likheter og forskjeller, ser på hvordan de store religionene til dels er blitt utbredd gjennom voldsbruk, og viser at fundamentalistiske strømninger ikke bare finnes innen islam, men også innenfor jødedom og kristendom. Med noter, ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.
Forlag Mandarin
Utgivelsesår 1997
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSom barn hadde jeg en rekke sterke religiøse overbevisninger, men liten tro på Gud. Det er forskjell på overbevisningen om et sett læresetninger og den tro som gjør det mulig for oss å sette vår lit til dem.