Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir ei innføring i grunnreglene for hvordan fisk, kjøtt, fjørfe og grønnsaker skal lages fra råvare til ferdig rett. Den har oppskrifter på grønnsak-, fiske- og kjøttretter, sauser, retter av kylling og høns, bearbeidet vare og innmat, ris, couscous og pasta, mel og gryn, egg, brød, kaker og desserter. For flere av oppskriftene blir det gitt framgangsmåte for tilberedning på tradisjonelt vis og i mikrobølgeovn. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Dette er basiskokeboken for moderne matlaging. Boken er en uunnværlig hjelper for den som er interessert i tidsriktig, enkel, lettlaget, næringsrik og velsmakende mat. Her finner du gode forslag til fristende grønnsakretter, mettende middagsmat, velsmakende desserter og duftende hjemmebakst! Et viktig poeng er at mange av oppskriftene har to forskjellige tilberedningsmåter .; for tradisjonell komfyr og for mikrobølgeovn. Alle oppskriftene er gjennomgått av redaktøren, Ingrid Espelid Hovig.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205256279
EAN 9788205256279
Språk Bokmål
Sider 313
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketVar innom en liten bokhandel i dag hvor utvalget er litt begrenset,men kom likevel ut med 7 bøker. Og siden jeg har ei lang ønskeliste blir det nok en tur eller to til på Mammuten i år også.