Traktaten

hevneren

av (forfatter) og Helge Winther-Larsen (oppleser).

Lydbokforlaget 2012 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 4.93 (29 terningkast.)

67 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Surfidas eksemplar av Traktaten - hevneren

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Politimannen Arve Meyer er hardt skadd etter en gisselaksjon i Olje- og energidepartementet. Men han er sporet av mektige bakmenn i den internasjonale oljeindustrien og kan ikke la seg stoppe av skadene. Snart vikles han inn i et ukontrollert spill. Dette er tredje og avsluttende bok i trilogien.

Omtale fra forlaget

Hevneren er tredje bok i trilogien "Traktaten", skrevet av en mann som kjenner oljeindustrien fra innsiden. Internasjonale oljeselskaper skyr ingen midler i kampen for å sikre seg penger. Norske politikere sover i timen, mens gasspengene flyter ut av landet. Politimannen Arve Meyer har lagt seg ut med de store oljegutta tidligere; han har kjent på kroppen hvor livsfarlig det er. Likevel klarer han ikke å holde seg unna når han kommer på sporet av en gruppe som manipulerer det norske stortinget, som og dreper uten skrupler. Undersøkelsene tar ham til London, Sveits og den idylliske thailandske øya Koh Samui. Men kanskje finnes løsningen rett utenfor politihuset på Grønland?

Bokdetaljer

Forlag Lydbokforlaget

Utgivelsesår 2012

Format CD

ISBN13 9788242154750

EAN 9788242154750

Genre Thrillere

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

7 14 7 1 0 0

Bokomtaler

Utrolig avslutning av trilogien Traktaten! Hongset kan virkelig det han skriver om! Dette er spennende og herlig!

Som jeg har skrevet til de to første bøkene i trilogien, er det helt utrolig hvor slepphendte norske politikere er med de enorme mulighetene vi har fra Nordsjøen. Oljeselskapene styrer det meste, og påvirker politikerne slik at de får det som de vil. De bruker, ganske sikkert også i virkeligheten, både lovlige og mindre lovlige midler. I og med at det er pengene som rår, settes alle virkemidler inn for at løsningene skal bli best mulig for oljeselskapene, ikke minst de utenlandske.

Norge har vært veldig heldig med grenselinjen i Nordsjøen, og det gir oss store muligheter. Det er veldig synd at vi ikke utnytter dette godt nok. Stortinget har enda ikke kommet med gassmeldingen, som de selv bestilte for mange år siden. Tre fire statsråder har kommet og gått, uten at noe skjer. Ola Borten Moe, som var med og bestilte dette for mange år siden, er nå den sittende ministeren med ansvaret for dette, men arbeidet med meldingen er fortsatt ikke kommet i gang! Utrolig!

Norges olje- og gasseventyr er spennende lesning, og veldig interessant. Det er flere forfattere som har skrevet krim- og spenningsromaner fra dette området, og det er helt klart at det har skjedd mye opp igjennom årene som ikke burde skjedd. Hongset beskriver dette veldig bra, og klarer å lage flotte spenningsbøker om dette, med både virkelige og oppdiktede personer. En herlig blanding, som virkelig gjør at jeg tror det kan ha skjedd på denne måten.

Det er ikke så mange som følger disse tre bøkene fra Hongset, og de aner ikke hva de går glipp av! Dette er virkelig noe å få med seg for alle som liker krim og spenning, og som synes det er spennende med Norges olje- og gassaventyr.

Bøkene er vanskelig å legge i fra seg, og må nesten leses i ett fra perm til perm. Det er veldig viktig, synes jeg, at disse tre bøkene leses i kronologisk rekkefølge. Skal en forstå alt i den siste boka, må en ha med seg historikken fra de to første. Alt henger sammen, og det er egentlig en sammenhengende historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Meget bra siste bok i serien. Hongset klarer å skape troverdige personer. Han fõrer oss med kunnskap, og det er spennende. Kunne imidlertid tenkt meg at spenningsklimakset mot slutten varte litt lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

I grenselandet mellom dokumentar og fiksjon.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker eg ikkke eig


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Traktaten - skyggen" av Hogne Hongset
 • "Traktaten - varsleren" av Hogne Hongset
 • "Den fjerde tjeneste" av Knut A. Braa
 • "Paranoia - roman" av Odd Harald Hauge
 • "Den femte dykkeren" av Hogne Hongset
 • "Dreamland.com" av Knut Arnljot Braa
 • "Mafiela" av Hogne Hongset
 • "Den gode datter" av Steffen Jacobsen
 • "Den talentfulle bøddelen - thriller" av Olav W. Rokseth
 • "Solefall" av Knut A. Braa
 • "Inkognito - thriller" av Eirik Wekre
 • "Fuglefangerne - kriminalroman" av Eirik Wekre
Alle bokanbefalinger for dette verket