Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 11 av 11 sitater

Gode formuleringer er viktig. Sånne som når en mistenkt satt i avhør foran politioffiser Jensen:
"...satt og stirret ned i bordplaten, som om det sto et usynlig sjakkbrett foran ham. Om de faktisk skulle spilt sjakk, ville Jensen si at den stakkars mannen lå minst en offiser under".
Koser meg når jeg finner sånne :-).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Oslo ligner et maleri af Munch. Men skriget er inden i mig".

Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Kåt er eit ord for å ikkje ville døy".
"Redd er eit anna ord for å ville leve".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noen ganger forestilte han seg sin egen hjerne som en trålfangst som ble tømt ut på dekket til en stor båt, en diger haug med sprellende masse, der det var umulig å dra kjensel på noe som helst, et sammensurium av sild, lodde, reker, torsk, steinbit, maneter og brun tang uten at det lot seg skjelne hva som var hva; alt var en uklar duvende masse som hele tiden truet med å forsvinne tilbake i havet, til dypet for godt. Men i dette uforglemmelige bunnfallet som tankene hans noen ganger besto av, kunne det være skjell, og i et av disse skjellene en pærle.
Det gjaldt å finne denne perlen, før den også forsvant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Og engang skal hver eneste mann på jord erkjenne, at det var i ungdommen han skulle gjort alt, men ikke gjorde det. Engang skal han erkjenne den bitreste av alle sannheter; at livet ikke kan leves om igjen; at ungdom er bare noe unge mennesker har, og som bare gamle mennesker forstår å bruke".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Mennesket var foreløpig bare et umodent barn som hadde utviklet en altfor avansert teknologi i forhold til sin kognitive utvikling".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Zoe var en vakker kvinne. Like vakker som de sommerfuglene hun til stadighet omga seg med, tenkte han nå plutselig. Og kanskje like skjør og sårbar; en uvøren berøring kunne føre til at fargene flasset av, forsvant".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"For å forstå en skog, må man klatre opp i mer en ett tre". Gert Nygårdshaug i Chimera.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

"Når faren lente seg mot et tre, fikk man alltid inntrykk av at det var treet som støttet seg til ham".

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Kroppen hennes svøpt inn i dyna fikk henne til å framstå enda mer naken enn om hun hadde sittet der helt udekket, og synet spredte en varme i ham som fikk ham til å fryse på ryggen". Levi Henriksen.

(Dette gjør E L James grå, og setter henne i skyggen :-))

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det skal også ta flere år før jeg nærmer noen andre, det vil si, før jeg lar noen andre nærme seg meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnne-Stine Ruud HusevågIngunn SBenedikteBenedicteHilde Merete GjessingIngunnJVannflaskeRufsetufsaLisbeth Marie UvaagAnne Berit GrønbechBerit RLilleviAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngeborgBjørg Marit TinholtToveKirsten LundCamillaHege LGodemineJulie StensethAlice NordliBjørg L.Christoffer SmedaasStig TCamillaLinda RastenReidun SvensliVibekeandreas h. o.HeidiDemeterAud- HelenJohn LarsenReadninggirl30Thomas Røst StenerudIngeborg GBeathe SolbergHanne Kvernmo Rye