Hushjelpen

av (forfatter) og Sigrunn Stokke Johnsen (oversetter).

Cappelen Damm 2023 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.65 (26 terningkast.)

47 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Odd Hebæks eksemplar av Hushjelpen

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krim

Lesedato

2023

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hver dag gjør jeg rent i Winchester-familiens flotte hus, henter datteren på skolen og lager middag til dem, før jeg tar med meg min egen porsjon og spiser den på det knøttlille loftsrommet mitt. Jeg prøver å overse at Nina griser med vilje bare for å se meg tørke opp. At hun forteller merkelige løgner om datteren. Og at mannen hennes, Andrew, virker mer og mer fortvilet for hver dag som går. Når jeg ser inn i de pene brune øynene hans, er det vanskelig å unngå å forestille seg hvordan det ville ha vært å leve Ninas liv. Å ha walk-in-garderoben, den dyre bilen, den perfekte ektemannen. En gang prøver jeg på en av Ninas vakre hvite kjoler, bare for å finne ut hvordan det føles. Men hun finner snart ut at jeg har gjort det, og da jeg oppdager at døren til loftsrommet mitt bare kan låses fra utsiden, er det for sent.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2023

Format Heftet

ISBN13 9788202782597

EAN 9788202782597

Genre Psykologiske thrillere

Omtalt sted USA

Språk Bokmål

Sider 351

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 12 7 3 0 0

Bokomtaler

Wow , dette var spennende så det holdt, slukte den👍
Millie er tidligere staffet og får til sin forundring jobb hos det tilsynelatende vellykkede paret Winchester. Hun kan ikke tro hvor heldig hun er, Nina er tilsynelatende lat, rotete og har vært tvangsinnlagt og Andrew er den kjekke perfekte ektemannen som på imponerende vis holder ut med sin krevende kone. Så begynner ting å skje og ting er virkelig ikke som de virker og det kommer mange overraskende vendinger her, dette var underholdende 👍😉

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal jeg dømme ut fra hva andre har ment om denne boken, så er jeg tydeligvis en tulling. Det er absolutt mye å sette pris på ved denne boken. Den er spennende og har et godt driv og god språklig flyt, men dessverre er det en del som skurrer her også. Enkelte løsninger og grep som gjøres i denne fortellingen oppfattes av meg som altfor lettvinte eller lite troverdige. Jeg har ikke lyst til å spoile boken for noen, men det er bare for mange ting i bokens tredje del som jeg ikke klarer å tro på, og det ødelegger dessverre litt av opplevelsen for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne likte jeg veldig gått. Den holder spenninge hele veien fra første til siste avsnitt. Liker oppbyggingen, persongalleriet, skildring av miljøet historien utfoller seg i. Historien er troverdig i sin gru. Likte også slutten veldig gått. Skjelden jeg er så fornøyd med finalen og slutten på en bok som med denne. Anbefales. Sett deg gått til rette. Ha no varmt i glasset. Nyt boken. God lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: "Hushjelpen" av Freida McFadden. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Millie er på intervju hos den velstående Winchester-familien. Stillingen som utlyses er hushjelp og barnepasser. Hjemmet er hyggelig og helt prikkfritt. Millie, som ikke har fortalt at hun er tidligere straffedømt, får jobben. Det hun møter er et kaotisk og møkkete hjem, hvor ting blir kastet rett ned. Kona i huset virker dessuten veldig ustabil, men Millie har ikke råd til å si opp.

Spennende og lettlest psykologisk thiller med høy underholdningsverd.

Jeg er en uavhengig bokanmelder som får leseeksemplarer. Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var virkelig en fengslende bok. Anbefales ! Har lest den låste døren også og den var også veldig bra. Håper flere av hennes bøker kommer på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man trenger god tid om man starter på denne boken, for her går det unna fra første til siste side. En skikkelig god psykologisk thriller med flere uventede vrier underveis. Litt merkelig mot slutten, men holder godt til en sekser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Har lyst til å lese disse bøkene.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Kvinnen i etasjen over" av Freida McFadden
  • "Den låste døren" av Freida McFadden
  • "Med slike venner" av Kimberly McCreight
  • "Jeg vet hvem du er" av Claire McGowan
  • "Kaninhullet" av Mark Billingham
  • "Parmiddagen" av Martin Österdahl
  • "Døde øyne ser ikke" av Jan-Erik Vik
  • "Før hun forsvant" av Lisa Gardner
  • "Terapeuten" av B.A. Paris
  • "Deres lille hemmelighet" av Mark Billingham
  • "Jentene i parken" av Lisa Jewell
  • "Tre små løgner" av Laura Marshall
Alle bokanbefalinger for dette verket