Skal jeg dømme ut fra hva andre har ment om denne boken, så er jeg tydeligvis en tulling. Det er absolutt mye å sette pris på ved denne boken. Den er spennende og har et godt driv og god språklig flyt, men dessverre er det en del som skurrer her også. Enkelte løsninger og grep som gjøres i denne fortellingen oppfattes av meg som altfor lettvinte eller lite troverdige. Jeg har ikke lyst til å spoile boken for noen, men det er bare for mange ting i bokens tredje del som jeg ikke klarer å tro på, og det ødelegger dessverre litt av opplevelsen for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du er ingen tulling, jeg er helt enig! Samtidig er det noe som får meg til å lese flere av McFaddens bøker. Noen ganger er jeg rett og slett i humør for en enkelt terningkast-3-thriller med mye dramatikk, relativt enkel handling. For meg er dette er «guilty pleasure» som jeg, heldigvis, kan nyte selv om jeg ikke synes det er litteratur av høy,kvalitet :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner hva du mener, og jeg må understreke at jeg koste meg med boken underveis i lesinga. Kanskje jeg var litt streng, og kanskje var slutten skrevet med mer glimt i øyet enn jeg registrerte, men det var et par steder der hvor jeg virkelig følte at handlingen var "en stretch", i mangel på et dekkende norsk begrep (det finnes nok, men jeg kommer ikke på det).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner absolutt hva du mener med «stretch» og jeg er HELT ENIG. Det er nok derfor jeg anser dette som en litt «guilty pleasure» - fordi jeg er klar over svakhetene i bøkene, men liker dem likevel (i andre tilfeller vil «svakheter» - som manglende logikk i plottet, eller språkbruk som taler meg i mot - typ adjektiv og adverb i overflod - være det som gjør at jeg misliker en bok)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fin «guilty pleasure» må jeg si. Det er bare flott å kunne nyte noe middelmådig en gang i blant. Kritikergenet kan få seg ferie og så går det jo raskere å pløye gjennom noe man ikke har store forventninger til. En midt-på-treet-bok kan ofte være akkurat det man trenger for å komme seg over til neste kjørefelt, som kan lede til nye og interessante holdeplasser i form av andre kvalitetsbøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeter