Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken legger vekt på de kunnskapene en sykepleier trenger for at pasienten, både i og utenfor institusjon, skal få dekket sitt ernæringsbehov. Den tar for seg kosthold ved ulike sykdommer, ernæring for å forebygge sykdommer, og kosthold og matskikker hos andre kulturer som sykepleieren kan møte hos pasienten. Har referanser og stikkordregister. Målgruppe: sykepleierstudenter.
Omtale fra forlaget
Ernæring - mer enn mat og drikke er en lærebok som først og fremst er beregnet på studenter som tar bachelorgrad i sykepleie. Boken kan brukes gjennom alle tre studieårene. Andre helsearbeidere kan også ha nytte av boken. Det er en hovedtanke i boken at ernæring er et grunnleggende behov som sykepleier har ansvar for. Når Ernæring - mer enn mat og drikke nå foreligger i fjerde utgave, er alle kapitlene revidert og oppdatert, og den er utvidet og noe omstrukturert. De nye kostrådene fra Helsedirektoratet er også inkorporert i boken.
Forlag Fagbokforl.
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788245011203
EAN 9788245011203
Språk Bokmål
Sider 387
Utgave 4
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket