Smak av krydder

oppskrifter og historier fra Det indiske hav

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.33 (3 terningkast.)

36 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

michelle.s eksemplar av Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat og drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en kombinert kokebok og reisebeskrivelse fra elleve land langs Det indiske hav. Den forteller historien om hvordan krydderne har påvirket vår felles historie og undersøker hvordan smakene har forandret seg. Boken inneholder 17 reiseskildringer, 90 oppskrifter og oversikt over de viktigste krydderne. Med register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788202263881

EAN 9788202263881

Språk Bokmål

Sider 296

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Frukt og bær" av Jim Hensley
  • "Jamies Amerika" av Jamie Oliver
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Brød" av Sidsel Hjelme
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Nigella ekspress - god mat på kort tid" av Nigella Lawson
  • "Gastronomi - til bords med historien" av Henry Notaker
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket