Den siste djevelen må dø

av (forfatter) og Eli-Ann Tandberg (oversetter).

Gursli Berg 2023 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.95 (21 terningkast.)

45 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Gros eksemplar av Den siste djevelen må dø

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krim og spenning

Lesedato

2023

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Det er jul og tid for å slappe av, men ikke hvis du er medlem i Torsdagsmordklubben.
2. juledag blir en farlig pakke smuglet inn over den engelske kysten. Så forsvinner den plutselig sporløst, og kaos bryter løs. Det dukker opp mange lik - inkludert noen som stod Torsdagsmordklubben nær - og våre venner står overfor en tilsynelatende umulig jakt og deres dødeligste motstander så langt.

Mens klokken tikker ned og en morder vender nesen mot Cooper's Chase, må Elizabeth, Joyce, Ron og Ibrahim bruke all sin kløkt for å overliste morderen. Men har de brukt opp flaksen sin? Og hvem er den neste djevelen som må dø?

Bokdetaljer

Forlag Gursli Berg

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788284321271

EAN 9788284321271

Serie Torsdagsmordklubben (4)

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 443

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

5 12 2 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Stephens øyne lukker seg. Han høres døsig ut.
«Fortell om den gangen vi tratf hverandre,» sier Stephen. «Det er yndlingshistorien min.»
Det er Elizabeths yndlingshistorie også.
«En gang så jeg en kjekk mann,» sier Elizabeth. «Og jeg visste at jeg var forelsket. Så jeg slapp hansken min utenfor en bokhandel, og han tok den opp og ga den til meg, og livet mitt endret seg for alltid.»
«Var han kjekk, synes du?»
«Han var så kjekk,» sier Elizabeth, og nå renner tårene.
«Du vil ikke tro det. Og du skjønner, livet mitt endret seg ikke den dagen, Stephen. Livet mitt begynte.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han kan ikke engang finne et askebeger. Ingen lighter, ingen verdens ting. Han har åpnet alle skuffene på kjøkkenet. Stephen kan se sofaen fra kjøkkenet, så det er logisk at det er hans kjøkken. Det er noe forbanna på muffens på gang. Noe blir holdt skjult for ham. Men hva, og hvorfor?
Det viktigste er å ikke få panikk. Han føler at han har vært igjennom alt dette før. Denne forvirringen, disse tankeprosessene. Innerst inne vil han skrike, han vil rope på hjelp, rope at faren skal komme og hente ham, men han klamrer seg til det positive. Sofaen. Hans sofa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da Ron går gjennom Coopers Chase, smetter en rev over stien. Hvite tipper på begge ørene. Ron ser ham ofte, pilende inn og ut av buskene. Man vet hvor man står med rever. De prøver ikke å lure deg til å tro at de er noe annet enn det de er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Restauranten i Coopers Chase har sett litt av hvert i løpet av de siste årene. Den har sett en tidligere høyesterettsdommer dø mens hun ventet på en banan- og toffeepai. Den har sett en krangel som var så opphetet at en kvinne på åttini til slutt skilte seg fra ektemannen gjennom sekstiåtte år, og den har til og med sett et offentlig frieri, som ble møtt med stor jubel da det skjedde, og senere forbigått i stillhet da det viste seg at den aktuelle mannen allerede var gift. Den har sett feiringer, minnestunder, forelskelser, fremvisning av barn, barnebarn og oldebarn, og til og med en hundreårsdag, som endte med at politiet ble tilkalt som følge av en episode der en mannlig stripper var innblandet.
Men den har aldri sett et selskap av den typen som sitter rundt det private bordet i vinterhagen nå. To av Storbritannias største narkotikasmuglere, en styrtrik antikvitetshandler og den enorme kanadiske ektemannen hennes, en professor i historisk arkeologi ved Universitetet i Kent, en tungttatovert polsk håndverker og øverst ved bordet, de stolte vertene: en tidligere sykepleier, en tidligere spion, en tidligere fagforeningsleder og en tidvis praktiserende psykiater.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elizabeth legger seg på ryggen og ser opp på himmelen, hun også. På skyene. Stephen er ikke der oppe, men et eller et sted er han, og hun kan like gjerne finne ham der. Finne smilet hans, og armene hans, og vennskapet han hans og motet hans. Elizabeth begynner å gråte, og gjennom tårene smiler hun sitt første, lille smil siden den forferdelige dagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Julemysteriet på Sjøfryd eldresenter - Sjøfryds første" av Lene Lauritsen Kjølner
  • "Lovløs - kriminalroman" av Line Holm
  • "Tretti dager i Paris" av Veronica Henry
  • "Livvakten" av Tove Taalesen
  • "Fellen" av Pernilla Ericson
  • "Det siste bildet" av Tina Frennstedt
  • "Iskald død" av Eva Frantz
  • "Svarte seil" av Rebecka Edgren Aldén
  • "Run, Rose, run" av Dolly Parton
  • "Sannheten om østersjenta" av Caroline Säfstrand
  • "Sofienbergmysteriet" av Tommy Ueland
  • "Kulen som bommet" av Richard Osman
Alle bokanbefalinger for dette verket