Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 16 av 16 sitater

Dagens barnehagekultur er et speilbilde av en kultur som forteller oss både direkte og indirekte at barndommen er for verdifull til å overlates barna, og at barnet er for verdifullt til å bli latt alene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klarte ikke å stå på formiddagen pga. at hun ikke hadde noen ben.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Peter Bratt är en dålig människa. Han är faktiskt en av de allra sämsta människor som jag träffat under mina drygt fyrtio år som brottsforskare och högre vitsord än så kan jag inte ge honom med tanke på alla skurkar och vanliga skitstövlar som jag stött på under mitt rika yrkesliv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis alla hadde gitt seg til å lete etter en forklaring på galskapen i handlingene sine, ville det for lengst ha blitt slutt på eventyrene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De som befatter seg med staur, er i hovedsak bønder. Standen som i sin tid reddet, og skjulte, Olav den Hellige og Kong Sverres etterkommere. Det er noe å tenke på¨når du roper "Jævla bonde" til noen på en fotballkamp. Da er det kanskje bedre å tenke seg om, og velge det langt mer nøytrale "Jævla homo".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Eg likar at du er litt rund", hadde han sagt til ho. Amatøren!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den store depresjonen fra 1929 ble avløst av flere mindre depresjoner over hele den vestlige verden. Fabrikkene stengte sine porter. Ofte gikk det så fort at arbeiderne ikke rakk å komme seg ut. Millioner av andre arbeidere ble kastet ut i arbeidsløshet. De hadde blitt utnyttet på det groveste. Nå mistet de sin rett til å bli utnyttet på det groveste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det satte eit klart preg på framføringa. Det at dei ikkje hadde avtalt på førehand om ho skulle syngja til det han spelte, eller omvendt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke lev som om du skulle dø i morgen.

De fleste som skal henrettes i morgen, bestiller hamburger og milkshake til middag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bet us your letter of business translation do. Every people in our staffing know English like the hand of their back. Up to the minuet wise-street phrases, don't you know, old boy.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Man kan si mye om diktaturene. Men bare i demokratiene.

Otto Ludwig

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Naivitet er hemmeligheten ved fotballsportens suksess overlat i verden. Store barn leker og store barn ser på.

Pelé

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det som plaget ham mest, var egentlig ikke pakken, men at han het Peter Brolin, og at han aldri i sitt 39-årige liv, ikke engang i sin tidligste ungdom, overhodet hadde fantasert om å bli privatdetektiv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Barn er ikke bare en trøst i alderdommen. De fremskynder den også.

Uffe Stenstrup

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Varför heter det frimärke? Gratis är det då inte. På engelska heter det stamp, stämpel, och på italienska francobollo, där franco betyder fri och bollo stämpel. Innan frimärket kom 1855 måste antingen avsändare betala vid inlämningen eller mottagaren betala vid leverans, alternativt lösa ut brevet på postkontoret.

Det var dessa transaktioner man blev fri ifrån.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

När ett flygplan kraschar och en massa människor dör blir Cecilia alltid glad.

Hon är inte glad för deras skull. Hon är bara nöjd med att hon inte själv var ombord på planet.

Det skulle hon i och för sig inte kunnat vara, eftersom hon inte vågar flyga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde AaLogikaLailaEmilie GeistÅsmund ÅdnøyEli Svendsen Heie HaugerudKathrineDaffy EnglundChrissieKarin  JensenKarin BergMarianne  SkageReadninggirl20svarteperJarmo LarsenVibekeKaren RamsvikVannflaskeEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie StensethKirsten LundCathrine PedersenSten Vidar WigandAud- HelenSynnøve H HoelTonesen81ToveTore HalsaTralteIngunn ØvrebøElin FjellheimgretemorBjørn SturødAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHelena EReidun SvensliHarald KDressmyshelfBård Støre