Modig ledelse i barnehagen

et kampskrift!

av (forfatter) og Knut Rune Johansson (illustratør).

Sebu forl. 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 2.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er ment som et kampskrift en for modig ledelse i barnehager. Forfatteren drøfter både autentiske og karismatiske ledere. Boka er skrevet for alle som arbeider med ledelse, og vil ha spesiell interesse for styrere og pedagogiske ledere i alminnelighet og i barnehager spesielt. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Dette er ingen vanlig lærebok i ledelse, men et engasjert kampskrift for en modig ledelse hvor ledere tør å stå fram og være seg selv og kjempe for de sakene de tror på. Forfatteren stiller fundamentale spørsmål som: Hvorfor skal noen ville følge meg? Hva vil jeg med mitt lederskap? Kan mitt lederskap knyttes til den person jeg er? Hva kan jeg oppnå med å være modig? Forfatteren drøfter både autentiske og karismatiske ledere, og er innom ledere som Hitler, Che Guevara og andre vel kjente ledere. Samtidig drøfter han hverdagen for ledere i sin alminnelighet og i barnehagen spesielt. Forfatteren står for at å lede er ingen metode, men å leve et liv fullt og helt, på godt og vondt. Boka er rettet mot alle som arbeider med ledelse, og vil være spesielt interessant for styrere og pedagogiske ledere i barnehagen, samt førskolelærerstudenter. Knut Rune Johansson er pedagogisk leder i Asker kommune og studerer til mastergrad i ledelse på BI. Han er førskolelærerutdannet, har høyskoleutdanning i pedagogisk veiledning, prosjektledelse og økonomi/administrasjon.

Bokdetaljer

Forlag Sebu forl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788291529356

EAN 9788291529356

Språk Bokmål

Sider 200

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 0 1 0

Bokomtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Dagens barnehagekultur er et speilbilde av en kultur som forteller oss både direkte og indirekte at barndommen er for verdifull til å overlates barna, og at barnet er for verdifullt til å bli latt alene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket