Under valnøttreet

de beste råvarene, retter fra hele verden

av (forfatter), Fanny Bergenström (forfatter), Fanny Bergenström (illustratør) og Ann Høydalsnes (oversetter).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.25 (4 terningkast.)

30 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Blupps eksemplar av Under valnøttreet - de beste råvarene, retter fra hele verden

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

De beste råvarene. 400 oppskrifter fra hele verden, som både smaker og gjør godt!

En inspirerende, enkel og deilig bok med utgangspunkt i de aller beste råvarene. Kjenn tennene løpe i vann mens du leser om urter, tomater, kokos, te, avokado, chili, sjokolade, sitrus og kardemomme ... Ideer til hverdag og fest og retter fra hele verden. Dette er mat som både smaker og gjør godt. Enkle oppskrifter som alle kan følge. Totalt inneholder boken over 400 oppskrifter med mat som både smaker og gjør godt. De passer for nybegynnere, erfarne og kostholdsbevisste.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205389823

EAN 9788205389823

Språk Bokmål

Sider 429

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Multer og makrellskyer - en verden av minner og familieoppskrifter" av Tessa Kiros
  • "Matglede med lavkarbo - for en sunn og frisk hverdag" av Annika Dahlqvist
  • "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter" av Sofie Hexeberg
  • "Kjærlighet, oliven og timian" av Anna Bergenström
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Diamantkvelder - tre fiksjoner" av Hilde Rød-Larsen
  • "Indiskresjoner og andre essay" av Virginia Woolf
  • "Nigellas fristelser" av Nigella Lawson
  • "Morsdag - en eventyrlig beretning" av Graham Swift
  • "En sommer med Montaigne" av Antoine Compagnon
  • "Historier om Istanbul" av Thorvald Steen
  • "Blå kvelder - memoarer" av Joan Didion
Alle bokanbefalinger for dette verket