Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 48 sitater

Problemet er ikke å være fyllesyk, men å være fyllesyk alene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunnskap er makt, men først og fremst veldig kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker ikke snø i store byer. Våt snø med anonyme fotspor. Skitten snø. Jeg gleder meg allerede til den smelter, denne snøen som ikke er her enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • Du har en sjelden erotisk utstråling, sier jeg høyt til meg selv. - Jeg er sikker på at du masturberer mye. Slutt aldri med det. For det er det eneste sikre. Det eneste du alltid kan gjøre.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt han vil, er at jeg skal elske ham. Alltid. Selv om han ikke kan elske meg tilbake. Aldri.
- Det, sier han, - er et ekte bevis på kjærlighet. Ubetinget.
- Det, svarer jeg, - er selvmord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Varmen er gjennomtrengende. Det skal visst være den varmeste perioden i året. Dråper med vann pipler frem fra overalt på kroppene våre, som om vi regner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han venter litt. Så litt til. Putter kofferten hennes i skapet i gangen, går til soverommet, drar madrassen inn i en krok, legger seg ned og trekker dynen godt oppover ørene. Da han var liten, kunne han ligge sånn i dagevis. Som om han ikke eksisterte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"For noe tøv" sa dr. Greysteel. "Hvem har vel hørt om katter som gjør den minste nytte!"
"Annet enn å stirre på hverandre på en hovmodig måte," sa Strange. "Det gjør vel en slags moralsk nytte, ved at de gjør hverandre beklemte og oppmuntrer til nøktern ettertanke over egen utilstrekkelighet."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag bebos Spitalfields av de usle og fattige, og er sterkt plaget av smågutter, tyver og annet pakk som forstyrrer freden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En mann drømte at han ble jaget opp i et tre av en mannevond lammestek. Han satt i treet og gråt av sult mens lammesteken løp rundt og fektet med knoken mot ham på en truende måte. Like etter fikk lammesteken selskap med seks hatske kokte egg som hvisket de styggeste løgner om ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Lille ryggen, og lille jenta mi. Det var jo ikke slik det skulle bli, hvisker hun og lener seg over meg.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det bekymrer meg. Jeg vil ikke være glad og sosial.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo dette jeg har hatt lyst til hele tiden: å ligge inne og ikke gjøre noe. Jeg har bare ikke hatt muligheten til det fordi jeg har vært så oppegående.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Problemet lå i å reise seg. Og nå var det løst. Problemet ligger alltid i å reise seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man bør alltid velge å ta sitt eget liv i stedet for noen andres. Det er jo ikke alle som ønsker å dø, og man må tenke på at nesten alle har venner og familie som vil kunne komme til å bli lei seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den vanskeligste jobben av alt er å være menneske.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Mormor sier bestandig at jeg må tenke meg mer om før jeg svarer andre mennesker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingen av barna fra blokkene lekte med kunstnerbarna, de holdt seg for seg selv oppe i ghettoen og gikk på Steinerskolen, der man danset i mattetimene og ikke lærte å lese eller skrive.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De siste to ukene før sirkuset kom til meg hadde sirkusdirektøren - som nå enten var drept av russisk mafia i Norge eller satt trygt hjemme i Moskva - bare kunnet betale lønn i vodkaflasker. Det var en ordning Aleksej var fornøyd med. Selv hadde han og de andre samlet sammen sine siste penger og kjøpt en hel vognlast med løk som de knasket i vei på, mens tårer og vodka rant. Pengene de fikk fra sosialkontoret mens de ventet på å få ordnet med hjemreisen gikk til mer vodka og en og annen sekk med poteter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechAnne Lise JohannessenSynnøve H HoelRobinLars Johann MiljeTorill RevheimAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMorten MüllerSolAnneBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsBente L.Tine SundalIreneleserNtotheaKristofferAnitaCecilieAlice NordliGro-Anita RoenMarit HåverstadTurid Kalvatn SchøyenBjørn T. SkjævelandIngvild SBerit RSverreDanielCathrine PedersenGroCecilie EllefsenHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBe