Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks. Har matleksikon, register og omregningstabell.
Omtale fra forlaget
Ny utgave av Gyldendals store kokebok! Gyldendals store kokebok er redigert av Ingrid Espelid Hovig .; Norges fremste eksponent for sunn, god, norsk mat til hverdags, så vel som til høytids- og merkedager. Oppskriftene er beregnet både på 2 og 4 porsjoner. 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk. 1000 fargebilder viser de ferdige rettene. 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205298323
EAN 9788205298323
Språk Bokmål
Sider 765
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket