Provence

en kulinarisk reise

av (forfatter), Jacques Gantie (forfatter) og Peter Johnson (illustratør).

Grøndahl og Dreyer 1995 Innbundet

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Torbjørn Haukens eksemplar av Provence - en kulinarisk reise

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Provence er Frankrikes gyldne hjørne. Denne mangfoldige og sammensatte regionen strekker seg fra Alpene til Middelhavet, fra Rhône-elven til den italienske grensen. Provence er fylt av blomstrende timian og velduftende lavendel, dyprøde tomater og soltørre olivenlunder.

Ingen matskribent kjenner denne regionen og dens kjøkken bedre enn Richard Olney som har samlet 220 autentiske oppskrifter som fanger det ekte og enkle ved det provenqalske kjøkkenet. Rettene er blitt tilberedt med kjærlig nøyaktighet i de lokale kjøkkenene i århundrer.

Her har også Procences viner fått et eget kapittel.

Bokdetaljer

Forlag Grøndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788250421844

EAN 9788250421844

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket