Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Provence er Frankrikes gyldne hjørne. Denne mangfoldige og sammensatte regionen strekker seg fra Alpene til Middelhavet, fra Rhône-elven til den italienske grensen. Provence er fylt av blomstrende timian og velduftende lavendel, dyprøde tomater og soltørre olivenlunder.
Ingen matskribent kjenner denne regionen og dens kjøkken bedre enn Richard Olney som har samlet 220 autentiske oppskrifter som fanger det ekte og enkle ved det provenqalske kjøkkenet. Rettene er blitt tilberedt med kjærlig nøyaktighet i de lokale kjøkkenene i århundrer.
Her har også Procences viner fått et eget kapittel.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788250421844
EAN 9788250421844
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket